sirr-e-ulfat

Sirr-e-Ulfat

The Chi-Chi Boy by Sombit Naskar

The Chi-Chi Boy by Sombit Naskar

Sirr-e-Nihaan

₹279.00
This book is an anthology of selected couplets from numerous couplets written by well-known, heard and read poets like Mirza Ghalib, Faiz Ahmad Faiz, Meer Taqi Meer, Ahmad Faraz, Jaun Elia, Bashir Badr, Allama Iqbal, Dagh Dhelvi, Arzoo Lakhnavi, Akbar Allahabadi, Waseem Barelvi, Muztar Khairabadi, Nida Fazli, Gulzar and Siraj Aurangabadi. Those people who are interested into poems would find this book to be a 'book for life'. This anthology has been created keeping this in mind. Apart from that, it would be like a prayer accepted, when in hours of hope and/or distress, this book shall be a cure for heart (in a poetic way) and the reason for peace of mind. ये किताब मशहूर-ओ-मा'रूफ़ शायर जैसे जनाब मिर्ज़ा ग़ालिब, फैज़ अहमद फैज़, मीर तक़ी मीर, अहमद फ़राज़, जॉन एलीया, बशीर बद्र, अल्लामा इक़बाल, दाग़ देहलवी, आरज़ू लखनवी, अकबर इलाहाबादी, वसीम बरेलवी, मुज़्तर ख़ैराबादी, निदा फ़ाज़ली, जिगर मुरादाबादी, गुलज़ार और सिराज औरंगबादी के लिखे गए बहुत से अश'आर में से चंद अश'आर का मजमुआ है। जो हज़रात शेर-ओ-शायरी को पसंद फरमाते है, ये किताब उन हज़रात के लिए किताब-ए-ज़ीस्त हो, इस उम्मीद पे इसको जमा किया गया है। इलावा इसके, उम्मीद-ओ-बीम में ये किताब उम्मीद-ए-शिफा-ए-दिल हो और बाइस सुकून-ए-क़ल्ब करार पाए यही हासिल-ए-दु'आ है। 
Availability:
In stock
SKU
B-POETRY-UR-002
Check
        Please enter your zipcode to know whether this product is available in your area or not.
        This book is an anthology of selected couplets from numerous couplets written by well-known, heard and read poets like Mirza Ghalib, Faiz Ahmad Faiz, Meer Taqi Meer, Ahmad Faraz, Jaun Elia, Bashir Badr, Allama Iqbal, Dagh Dhelvi, Arzoo Lakhnavi, Akbar Allahabadi, Waseem Barelvi, Muztar Khairabadi, Nida Fazli, Gulzar and Siraj Aurangabadi. Those people who are interested into poems would find this book to be a 'book for life'. This anthology has been created keeping this in mind. Apart from that, it would be like a prayer accepted, when in hours of hope and/or distress, this book shall be a cure for heart (in a poetic way) and the reason for peace of mind.

        ये किताब मशहूर-ओ-मा'रूफ़ शायर जैसे जनाब मिर्ज़ा ग़ालिब, फैज़ अहमद फैज़, मीर तक़ी मीर, अहमद फ़राज़, जॉन एलीया, बशीर बद्र, अल्लामा इक़बाल, दाग़ देहलवी, आरज़ू लखनवी, अकबर इलाहाबादी, वसीम बरेलवी, मुज़्तर ख़ैराबादी, निदा फ़ाज़ली, जिगर मुरादाबादी, गुलज़ार और सिराज औरंगबादी के लिखे गए बहुत से अश'आर में से चंद अश'आर का मजमुआ है। जो हज़रात शेर-ओ-शायरी को पसंद फरमाते है, ये किताब उन हज़रात के लिए किताब-ए-ज़ीस्त हो, इस उम्मीद पे इसको जमा किया गया है। इलावा इसके, उम्मीद-ओ-बीम में ये किताब उम्मीद-ए-शिफा-ए-दिल हो और बाइस सुकून-ए-क़ल्ब करार पाए यही हासिल-ए-दु'आ है। 

         

         
        More Information
        Seller RBKA10
        Size Chart NA
        Color NA
        Fabric NA
        Country of manufacturer INDIA
        Pattern NA
        Occasion NA
        Write Your Own Review
        You're reviewing:Sirr-e-Nihaan